ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Γιοβάνοβιτς: «Να είμαστε με τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει- Απολαμβάνω τον χρόνο μου μαζί σας» (vid)

Τις ευχές για τα γενέθλιά του δέχτηκε χθες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τους παίκτες και το επιτελείο του Παναθηναϊκού στην Αυστρία, αλλά ο ίδιος έκλεψε την παράσταση με την ομιλία του παίκτες την ομάδα.

Γιοβάνοβιτς: «Να είμαστε με τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει- Απολαμβάνω τον χρόνο μου μαζί σας» (vid)

Ο Σέρβος τεχνικός, πριν σβήσει το κεράκι στην τούρτα-έκπληξη, αποθέωσε τους παίκτες του και τους ζήτησε να μην αλλάξουν, αλλά να απολαμβάνουν τις στιγμές τους στον Παναθηναϊκό και να κάνουν τα πάντα για να φέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει.

Αναλυτικά:

«Κατ’ αρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας. Δεύτερον, είναι η τρίτη προετοιμασία που κάνω μαζί σας και θέλω ιδιαίτερα να σας ευχαριστήσω γι’ αυτό που κάνουμε.

Θέλω να σας ευχηθώ ό,τι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας. Και θέλω να μην αλλάξετε, να μείνετε έτσι όπως είσαστε μαζί μου τα τελευταία δύο χρόνια, γιατί πραγματικά απολαμβάνω τον χρόνο μου μαζί σας και ο Παναθηναϊκός σαν ομάδα δίνει και σε μένα και σε εσάς τεράστια κίνητρα για να δουλέψουμε και να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών των ανθρώπων που πιστεύουν σε μας.

Θέλω να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις στιγμές σας στον Παναθηναϊκό και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε πάντα εκεί που πρέπει να είμαστε. Είμαστε σε μια ιστορική ομάδα και εσείς είστε οι κατάλληλοι παίκτες που αυτή τη στιγμή την αντιπροσωπεύουν. Μην αλλάζετε καθόλου. Είμαι πολύ χαρούμενος μαζί σας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ