ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι τελευταίες εξελίξεις για το μέλλον του Μίροτιτς – Αναλυτικό ρεπορτάζ!

Τα τελευταία δεδομένα για το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς.

Οι τελευταίες εξελίξεις για το μέλλον του Μίροτιτς - Αναλυτικό ρεπορτάζ!

Ο Νίκολα Μίροτιτς αποτελεί πόλο έλξης για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες και ουκ ολίγες ομάδες έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Σέρβος φόργουορντ βρέθηκε και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ωστόσο απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ομάδας του Πειραιά. Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τον κάνει δικό του δίνοντας γη και ύδωρ στον σπουδαία αυτό μπασκετμπολίστα.

Όσον αφορά την απόφαση για το μέλλον του, οι Ιταλοί αναφέρουν ότι είναι μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι. Παρόλα αυτά μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση που θα πάρει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άλλωστε έχουμε δει ότι μπορεί να γίνουν μεγάλες… ανατροπές που κανείς μπορεί να περιμένει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.