ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε ενισχυθεί με πολύ καλούς παίκτες-Θα δείξουμε περισσότερα πράγματα στη συνέχεια»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε ενισχυθεί με πολύ καλούς παίκτες-Θα δείξουμε περισσότερα πράγματα στη συνέχεια»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ Λάρνακας τόνισε ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί με τις μεταγραφές, είναι καλύτερα δεμένοι, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με την Ντνίπρο.

Αναλυτικά:

“Ήταν κατά διαστήματα ένα καλό παιχνίδι. Υπήρχαν πράγματα που μας άρεσαν και πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Τα αποτελέσματα των φιλικών δεν ήταν το σημαντικό, αλλά το να βγαίνουν όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Γενικότερα είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που δούλεψαν οι παίκτες μου αυτές τις δύο εβδομάδες. Με αφήνει ικανοποιημένο όλο αυτό το 15νθημερο”.

Για τα ωραία γκολ που πέτυχε στα φιλικά του ο Παναθηναϊκός: “Σίγουρα έχουμε ενισχυθεί με καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι ένα πολύ καλό γκρουπ, ξέρουν καλύτερα ο ένας τον άλλο, έχουμε και καλό ανταγωνισμό και πιστεύω πως θα έχουμε στη συνέχεια να παρουσιάσουμε καλύτερα πράγματα”.

Για το ματς με την Ντνίπρο: “Είναι καλή ομάδα. Δεν έχει καμία σχέση η Ντνίπρο της περσινής περιόδου σε σχέση με φέτος. Πέρυσι δεν είχαν αγωνιστεί λόγω του πολέμου σε σχέση με πέρυσι. Είναι σοβαρή ομάδα. Με καλούς ποδοσφαιριστές. Θα είναι απαιτητικά παιχνίδια και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτά”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ