ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Το βλέμμα στους… επόμενους μετά τον Σλούκα

Στις επόμενες κινήσεις τους στρέφονται οι άνθρωποι του μπασκετικού Παναθηναϊκού, που πυροδότησαν τη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού με την απόκτηση του Κώστα Σλούκα.

Παναθηναϊκός: Το βλέμμα στους… επόμενους μετά τον Σλούκα

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/7) τη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού με την απόκτηση του Κώστα Σλούκα και προκάλεσε παροξυσμό στους φιλάθλους του.

Μετά την προσθήκη του 33χρονου γκαρντ, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» στρέφουν την προσοχή τους στις επόμενες κινήσεις αφού ακόμα υπάρχουν αρκετά κενά για να καλύψουν στο ρόστερ.

Καταρχάς, να ξεκαθαρίσουμε ότι η μεταγραφή του Σλούκα δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά τη συμφωνία με τον Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος θα ανακοινωθεί πιθανότατα σήμερα (10/7). Από ‘κει και πέρα, οι «πράσινοι» περιμένουν την απάντηση του Γιώργου Παπαγιάννη, προκειμένου να κλείσουν τη θέση «5».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 28.929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τα λοιπά, παραμένει ανοιχτό το θέμα του Ιωάννη Παπαπέτρου, με τον οποίο έχει γίνει μια πρώτη επαφή, αλλά μέχρι εκεί. Άλλωστε, ο 29χρονος φόργουορντ ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι δεν έχει πάρει καμία απόφαση για το μέλλον του.

Όσον αφορά τον Μίροτιτς, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε, όμως ο Μαυροβούνιος δεν θέλει να αγωνιστεί σε ελληνική ομάδα και οδεύει στην Αρμάνι Μιλάνο ή στη Μονακό.

Τέλος, οι «πράσινοι» χτενίζουν την αγορά για έναν γκαρντ με εκτελεστικές ικανότητες για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την περιφερειακή γραμμή τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.