ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Η Μπαρτσελόνα εκτιμάει ότι ο Μίροτιτς θα πει «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού»!

Λέτε να γίνει το μπαμ;

«Η Μπαρτσελόνα εκτιμάει ότι ο Μίροτιτς θα πει «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού»!

Σε κανονικό… σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς.

Παρά το γεγονός ότι η Αρμάνι Μιλάνο εμφανίζεται ως φαβορί, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του ο 32χρονος, η ”Sport” σε ρεπορτάζ της πριν από λίγο μετέφερε την εκτίμηση, που υπάρχει στην Μπαρτσελόνα, ότι ο Μαυροβούνιος με ισπανική υπηκοότητα δύσκολα θα πει «όχι» στην τεράστια πρόταση του Παναθηναϊκού!

Ο τίτλος του ρεπορτάζ είναι: «Η πρόταση που περιμένει η Μπαρτσελόνα να αποδεχθεί ο Μίροτιτς». Και αναφέρει, μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα, ανάβοντας εκ νέου φωτιές: «Ο παίκτης συνεχίζει να ακούει προσφορές, και μία από τις πιο σημαντικές ήρθε από την Αθήνα, καθώς διαπραγματευόταν όλη την περασμένη εβδομάδα με τον Ολυμπιακό, αν και αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν καρποφορήσει και τελικά ναυάγησαν. Η ομάδα, λοιπόν, τώρα, που μπήκε δυνατά, για να πάρει τον παίκτη της Μπάρτσα, είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά από κάποια δύσκολα χρόνια ”γκρεμίζει” την αγορά. Η ελληνική ομάδα έχει κάνει μια τεράστια πρόταση στον Μίροτιτς, η οποία θα εγγυάται τέσσερα εκατομμύρια ευρώ καθαρά για καθεμία από τις επόμενες δύο σεζόν. Μία προσφορά, που δύσκολα απορρίπτεται και που, αν προχωρήσει, θα οδηγούσε σε προσπάθεια συμφωνίας με την Μπάρτσα, για να φύγει ο παίκτης και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.022 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ίδια στιγμή, ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Arale Weisberg έγραψε στο Twitter -κάνοντας λόγο για ένα «τρελό καλοκαίρι»- ότι η Ολίμπια Μιλάνο είναι το φαβορί, για να πάρει τον Μίροτιτς, η Μονακό βρίσκεται, επίσης, στην κούρσα της απόκτησής του, ενώ Ερυθρός Αστέρας και Παναθηναϊκός παρακολουθούν από κοντά! Μύλος, εν ολίγοις, και περιμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον τις εξελίξεις με τον 32χρονο φόργουορντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.