ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Η ηγετική εμφάνιση του Λευτέρη Μαντζούκα με την Εθνική νέων (Vid)

Ο Λευτέρης Μαντζούκας ήταν ο MVP στη νίκη της Εθνικής νέων επί της Κροατίας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20.

Παναθηναϊκός: Η ηγετική εμφάνιση του Λευτέρη Μαντζούκα με την Εθνική νέων (Vid)

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ενισχύεται και ο Λευτέρης Μαντζούκας… μεγαλώνει!

Ο νεαρός φόργουορντ του “τριφυλλιού” βρίσκεται στο Ηράκλειο με την Εθνική νέων η οποία αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20, όπου πραγματοποιεί συγκλονιστικές εμφανίσεις.

Στο δεύτερο ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με αντίπαλο την Κροατία, ο Λευτέρης Μαντζούκας, ήταν ηγετικός, καθώς είχε 24 πόντους, 2 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα 5/11 δίποντα, 4/10 τρίποντα, 2/4 βολές, οδηγώντας την Εθνική στη νίκη με 78-64.

Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας!
Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας! 4.982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.