ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Προχωράει και για Παπαγιάννη

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παπαγιάννη για να ανανέωση ουσιαστικά τη συνεργασία του μαζί του.

Παναθηναϊκός: Προχωράει και για Παπαγιάννη

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι free agent αυτή την περίοδο και βρίσκεται στις ΗΠΑ για ατομικές προπονήσεις, με σκοπό να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο τη νέα σεζόν.

Αυτή τη στιγμή αποτελεί τον νούμερο 1 στόχο του Εργκίν Αταμάν, προκειμένου να δημιουργήσει ένα δυνατό δίδυμο κάτω από την ρακέτα.

Η συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών έχει ανοίξει και πάλι καο μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» είχαν προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη πριν από τους τελικούς της Basket League και είχαν καταθέσει ένα νέο, βελτιωμένο συμβόλαιο. Ο “Big Papa” τότε είχε ζητήσει χρόνο, καθώς ήθελε να πάρει τις αποφάσεις του μετά το φινάλε της σεζόν και στη συνέχεια πήγε στις ΗΠΑ για να δουλέψει σε ατομικό επίπεδο σε υψηλούς ρυθμούς.

Επί της ουσίας, ο Αταμάν περίμενε -και- μία κίνηση από την πλευρά του παίκτη. Το γεγονός πως τα χαρακτηριστικά του Παπαγιάννη ταιριάζουν στα «θέλω» του πρώην τεχνικού της Εφές δεν αμφισβητήθηκε ποτέ και από κανέναν και γι’ αυτό ο διεθνής ψηλός ήταν στην κορυφή της λίστας του νέου προπονητή του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.