ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον Παναθηναϊκό η Κακαμπούκη!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελένη Κακαμπούκη για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου.

Στον Παναθηναϊκό η Κακαμπούκη!

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος προχώρησε σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την προσθήκη της αρχηγού της Εθνικής ομάδας, Ελένης Κακαμπούκη που αναμφίβολα προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ με την πολυετή εμπειρία της στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά γήπεδα.

Η Κακαμπούκη (γεν. 1987) αγωνίζεται ως μέσος και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο Αγρίνιο στην τοπική ομάδα του Αχελώου Νεοχωρίου, έπειτα στην Αίγινα και από εκεί στην Αθήνα για τον Οδυσσέα Γλυφάδας. Στη συνέχεια, πήγε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε 7 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα.

Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στο εξωτερικό, τη σεζόν 2021-22 στη Λουγκάνο και τη σεζόν 2022-23 στη Λάτσιο.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα με την καριέρα της στο εξωτερικό, η Κακαμπούκη είναι βασικό μέλος της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών από το 2005, ενώ φοράει, εδώ και αρκετά χρόνια, το περιβραχιόνιο της αρχηγού.

Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com ανέφερε: «Είμαι χαρούμενη που θα αγωνιστώ σε έναν Μεγάλο Σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Συλλόγου, τον Πρόεδρο κ. Μαλακατέ και τον Σωτήρη Πανταλέων. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε σαν ομάδα».

Το βιογραφικό της:

2022-23 Λάτσιο – Ιταλία

2021-22 Λουγκάνο – Ελβετία

2014-2021 ΠΑΟΚ

2011-2014 Οδυσσέας Γλυφάδας

2006-2011 Αίγινα

2004-06 Αχελώο Νεοχωρίου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.