ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μεγάλη προσοχή: Έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας!

Έκρηξη βόμβας πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (13.7.2023) στο κέντρο της Αθήνας, μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα για εκρηκτικό μηχανισμό.

Μεγάλη προσοχή: Έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας!

Ειδικότερα, η έκρηξη πραγματοποιήθηκε στο Τεκτονικό Μέγαρο Αθηνών, μεταξύ των οδών Αχαρνών και Σουρμελή, στην Αθήνα. Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα από άγνωστο στο 112, ο οποίος ανέφερε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στην οδό Σουρμελή 2, χωρίς να αναφέρει ώρα έκρηξης.

Εν τω μεταξύ, η ΕΡΤ μετέδωσε πως στο σημείο υπάρχει άλλο ένα ύποπτο αντικείμενο, τ’ οποίο εξετάζεται από πυροτεχνουργούς. Πρόκειται για ένα κουτί, τ’ οποίο αναμένεται να καταστραφεί μ’ ελεγχόμενη έκρηξη. Το τηλεφώνημα για βόμβα έγινε στις 06:30 το πρωί και αμέσως κινητοποιήθηκε ομάδα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατόν να προλάβει την έκρηξη της βόμβας. Η αυτοσχέδιος μηχανισμός εξερράγη την ώρα που οι πυροτεχνουργοί βρίσκονταν καθ’ οδόν, λίγο πριν στις 07:00 το πρωί. Ήταν μικρής ισχύος και δεν τραυματίστηκε κανείς.

«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 4.547 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον, το μόνο που προκάλεσε στο Τεκτονικό Μέγαρο Αθηνών ήταν μαύρισμα στο εξωτερικό τοίχο και μικρές υλικές ζημιές. Οι Αρχές «χτενίζουν» την περιοχή.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ τμήμα της οδού Αχαρνών, από την οδό Μακεδονίας μέχρι την πλατεία Βάθη, είναι κλειστό και στα δυο ρεύματα.

Κλειστά είναι και τμήματα των οδών Σουρμελή, Μάγερ και Αβέρωφ. Ήδη, παρατηρείται πολύ αυξημένη κίνηση στις οδούς Αχαρνών και Αριστοτέλους.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.