ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για Κάιλ Γκάι και Τάιλερ Ντόρσεϊ

O Παναθηναϊκός συνεχίζει να σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του με τον Εργκίν Αταμάν επικεφαλής, την στιγμή που τα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών, εμπλέκουν το "τριφύλλι" με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον Κάιλ Γκάι. Τι ισχύει όμως με τους δύο γκαρντ;

Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για Κάιλ Γκάι και Τάιλερ Ντόρσεϊ

Συνεχίζεται σε πιο ήπιο κλίμα πλέον ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, με τον Εργκίν Αταμάν, να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν. Ο Τούρκος προπονητής, έχει μέχρι στιγμής αυτά που χρειάζεται και ιδίως μετά την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, φαίνεται πως επόμενη προτεραιότητα είναι η προσπάθεια για την παραμονή του Γιώργου Παπαγιάννη.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει πολλά σενάρια αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του “τριφυλλιού” με τον Κάιλ Γκάι και τον Τάιλερ Ντόρσεί αν βρίσκονται στο προσκήνιο;

Τι ισχύει ωστόσο για τους δύο γκαρντ;

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 38.672 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η περίπτωση του Κάιλ Γκάι ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες από Ισπανούς δημοσιογράφους, που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αμερικανό γκαρντ. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» διέψευσαν τα σενάρια για τον 26χρονο, ο οποίος προέρχεται από εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της Μπανταλόνα. Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκάι θα παραμείνει στην Ισπανία, με την ομάδα της Καταλονίας να διατηρεί τα δικαιώματά του καθώς ισοφάρισε την πρόταση της Βαλένθια, η οποία θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει.

Όσον αφορά το καθεστώς του Τάιλερ Ντόρσεϊ, τα πράγματα είναι γνωστά. Ο διεθνής γκαρντ έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε και τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Τούρκοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον αφήσουν να φύγει. Ο Παναθηναϊκός πάντως ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωσή του και αναμένει τις εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.