ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή μέσω διαδικτύου τα εισιτήρια για το φιλικό με τη Χάποελ

Την Παρασκευή θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια για το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στη Λεωφόρο, όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ.

Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή μέσω διαδικτύου τα εισιτήρια για το φιλικό με τη Χάποελ

O Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του σε ελληνικό έδαφος με αντίπαλο τη Χάποελ Μπερ Σεβά την Παρασκευή (14/7) στις 22:00 το βράδυ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Δύο ημέρες μετά την επίσημη αλλαγή ώρας της φιλικής αναμέτρησης εξαιτίας του καύσωνα ο οποίος θα πλήξει το λεκανοπέδιο, ακολούθησε και η ενημέρωση της ΠΑΕ σχετικά με τα εισιτήρια.

Συγκεκριμένα, η προπώληση θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής (14/7), ανήμερα δηλαδή της αναμέτρησης με τους οπαδούς των «πρασίνων» να μπορούν να τα προμηθεύονται μέσω διαδικτύου.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι μετά το φιλικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης» την ισπανική Ράγιο Βαγεκάνο στις 18 Ιουλίου, σε ένα ματς το οποίο θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει των δυο αναμετρήσεων με τη Ντνίπρο για τα προκριματικά του Champions League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.