ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Μέχρι αύριο του στόπερ στον Παναθηναϊκό – Δεν υπάρχει θέμα Βέλεθ»

Για το θέμα κεντρικού αμυντικού, αλλά και για το αυριανό φιλικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Νικολογιάννης: «Μέχρι αύριο του στόπερ στον Παναθηναϊκό - Δεν υπάρχει θέμα Βέλεθ»

Για το θέμα κεντρικού αμυντικού, αλλά και για το αυριανό φιλικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Αρχικά, μιλώντας για το παιχνίδι αύριο, ο έμπειρος ρεπόρτερ είπε: «Θα είναι διαθέσιμος πιθανότατα ο Σένκεφελντ, όχι οι Ιωαννίδης και Τσέριν που έχουν χάσει προπονήσεις. Πιστεύω θα δούμε μια ενδεκάδα που θα είναι κοντά σε αυτά που έχει στο μυαλό του ο προπονητής και στην πορεία θα γίνουν αλλαγές. Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν αύριο το πρωί ηλεκτρονικά».

Για τη μεταγραφή στόπερ: «Το θέμα που καίει όλους είναι αυτό του στόπερ. Ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει πολύ, κάτι που έχω επαναλάβει, αλλά δε σου πάνε και όλα όπως θες εσύ. Η περίπτωση του χαφ με τον Βιλένα πήγε καλά, η αυτή του αριστερού μπακ με τον Μλαντένοβιτς, αλλά και του δεκαριού με τον Τζούριτσιτς. Αυτή του στόπερ δεν έχει πάει καλά. Θα πρέπει να έρθει ένας καλός παίκτης. Το ποιος θα είναι μπορεί να το ξέρουμε μέχρι αύριο. Είμαστε στην τελική φάση και θα μάθουμε. Πάντως μέχρι τώρα δεν έχει σχέση με όλα όσα έχουν γραφτεί».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα όσα γράφτηκαν για τον Βέλεθ: «Δεν υπάρχει θέμα Βέλεθ. Υπήρχε ένα ενδιαφέρον από τον ίδιο να επιστρέψει, αλλά δεν προχώρησε κάτι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.