ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φανέλα με… Στιλ: Φόρεσε ξανά το «τριφύλλι» ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού (Vid)

Τη νέα φανέλα με το "τριφύλλι" φόρεσε ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκου, Λουκ Στιλ.

Φανέλα με... Στιλ: Φόρεσε ξανά το «τριφύλλι» ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού (Vid)

Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού σε συνεργασία με την Adidas εκτός από θραύση κάνει και τον γύρο του κόσμου.

Ένα από τα σημεία στα οποία ταξίδεψε, ήταν και η Αγγλία, με παραλήπτη έναν…αιώνια “πράσινο”.

Ο λόγος για τον πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με τη νέα εμφάνιση της ομάδας, στην οποία μάλιστα αναγραφόταν το όνομα του.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.563 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην ανάρτηση του ο Στιλ. έγραψε:

“Ένα υπέροχο δώρο από τον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία για τη σεζόν… Οι νέες εμφανίσεις είναι καταπληκτικές και σίγουρα θα βρεθώ σε έναν αγώνα σύντομα”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.