ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Γεντβάι: «Πρώτοι στην Ελλάδα και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη»

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Τιν Γεντβάι.

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Γεντβάι: «Πρώτοι στην Ελλάδα και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη»

Πάτησε Αθήνα και ντύνεται στα “πράσινα” ο Τιν Γεντβάι!

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, που είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για τα μετόπισθεν, προσγειώθηκε λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι στο “Ελ.Βενιζέλος” ώστε να περάσει τα ιατρικά και να ανακοινωθεί.

Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος στόπερ, με θητεία στη Ρόμα, τη Λεβερκούζεν, την Άουγκσμπουργκ και την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, θα αποκτηθεί ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό και το deal με την Λοκομοτίβ Μόσχας αφορά οψιόν για 1.5 εκατ. ευρώ.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.519 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τις πρώτες του δηλώσεις ο Γεντβάι ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο ταξίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πρέπει να είναι πρώτος στο πρωτάθλημα και να παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ανέφερε ο Κροάτης διεθνής.

«Ξέρω τους Σέρβους παίκτες, κάποιους που έπαιξαν στην Κροατία. Με κάποιους μίλησα και προσωπικά. Γνωρίζω την ομάδα και τον προπονητή, ξέρω τι περιμένουν από μένα και όλη την ομάδα. Θα δώσουμε όλοι μας τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας», πρόσθεσε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.