ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Για πάντα «πράσινος»: Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Μαρτσάκης!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοίνωσε ότι ο σπουδαίος Χρήστος Μαρτσάκης θα παραμείνει στον σύλλογο για λογαριασμό της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο!

Για πάντα «πράσινος»: Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Μαρτσάκης!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Μαρτσάκη για τα τμήματα ΑμεΑ του Συλλόγου. Σε μια ακόμα πολύ δυναμική ανανέωση προχώρησε το «τριφύλλι» αφού ο Χρήστος Μαρτσάκης θα συνεχίσει να βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό του Συλλόγου.

Η φανέλα με το νούμερο 13 θα έχει και φέτος κάτοχο τον Χρήστο Μαρτσάκη ο οποίος θα συνεχίσει να είναι από τα σημαντικά μέλη της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο ενώ παράλληλα είναι πιθανό εφόσον του το επιτρέψουν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις να βοηθήσει και σε άλλο τμήμα ΑμεΑ.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Μαρτσάκης επισήμανε «Γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να σηκώσουμε στην κορυφή τον Παναθηναϊκό στον αθλητισμό ΑμεΑ και παράλληλα να φέρουμε τους οπαδούς του Συλλόγου γύρω από όλο αυτό.

Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία η κάρτα φίλου για την επόμενη σεζόν
Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία η κάρτα φίλου για την επόμενη σεζόν 244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αγωνιστικά πέρυσι δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε στο μπάσκετ με αμαξίδιο όμως ξέρουμε το σήμα που έχουμε στη φανέλα μας και την ιστορία που κουβαλάει ο Παναθηναϊκός και για αυτό είμαστε εδώ για να γυρίσουμε και πάλι στην πρώτη θέση».

ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.