ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μάγκνουσον στο Panathinaikos24.gr: «Θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι – Θέλουμε πολύ ομίλους Champions League»

Ο Ισλανδός σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού, Χόρντουρ Μάγκνουσον, μίλησε στο Panathinaikos24.gr και αναφέρθηκε στην βελτίωση του τριφυλλιού, αλλά και στα ματς με την Ντνίπρο.

Μάγκνουσον στο Panathinaikos24.gr: «Θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι - Θέλουμε πολύ ομίλους Champions League»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον διανύει την δεύτερή του χρονιά με το τριφύλλι. Στο πρώτο φιλικό στη Λεωφόρο για τη φετινή σεζόν ο Ισλανδός σέντερ μπακ αγωνίστηκε για 45 λεπτά.

Αμέσως μετά το τέλος του φιλικό με την Μπερ Σεβά μίλησε στο Panathinaikos24.gr και αναφέρθηκε στην πρόκληση των ομίλων του Champions League, στα ματς με την Ντνίπρο, αλλά και στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάγκνουσον σε δηλώσεις του στο Panathinaikos24.gr:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ματς με την Χάποελ Μπερ Σεβά έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τι κρατάς από αυτό το φιλικό;

«Ήταν ωραίο που παίξαμε ξανά στην Λεωφόρο. Έχουμε αρκετούς καινούργιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προσαρμόζονται σιγά – σιγά προκειμένου να είναι έτοιμοι για τα ευρωπαϊκά ματς με την Ντνίπρο. Έχουμε αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε και κάθε ένα από τα φιλικά μας βοηθούν στο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.»

Το μυαλό σας αυτή τη στιγμή είναι στα παιχνίδια με την Ντνίπρο. Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να πάρει την πρόκριση;

«Τα πράγματα είναι απλά η αλήθεια είναι. Αν παίξουμε όπως παίζαμε πέρυσι και βελτιωθούμε και λίγο πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε σαν… τρελοί να παίξουμε στους ομίλους του Champions League και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το πετύχουμε. Φυσικά κάθε προκριματικό γύρο τον κοιτάμε ξεχωριστά. Τώρα έχουμε κάνει focus στα ματς με την Ντνίπρο».

Ήσουν και στην περσινή προετοιμασία. Πιστεύεις ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη φέτος;

«Ναι. Θεωρώ ότι η ομάδα βελτιώνεται. Είναι νωρίς για να το δει κανείς, αλλά πιστεύω ότι τη νέα σεζόν θα είμαστε καλύτεροι. Όπως σου είπα και πριν έχουν έρθει και κάποιοι καινούργιοι παίκτες, που χρειάζονται λίγο χρόνο για να γίνουν και αυτοί κομμάτι της ομάδας. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές και όταν θα φτάσουν στο 100% θα μας βοηθήσουν πολύ. Είμαι αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν».

Ποιες είναι οι σκέψεις σου ενόψει της νέας σεζόν;

«Πιστεύω ότι τη νέα χρονιά θα είμαστε καλύτεροι απ΄ ότι πέρυσι. Το πιο σημαντικό απ΄ όλα βέβαια είναι να είμαστε υγιείς. Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία. .Σε πρώτη φάση όμως το μυαλό μας είναι στην πρόκριση επί της Ντνίπρο και μετά τα υπόλοιπα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.