ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στα γραφεία της Super League η κλήρωση του πρωταθλήματος λόγω πυρκαγιών!

Η ανακοίνωση της Λίγκας.

Στα γραφεία της Super League η κλήρωση του πρωταθλήματος λόγω πυρκαγιών!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

Η Super League αποφάσισε, λαμβάνοντας υπόψη τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη, την αναβολή της Κλήρωσης του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League που ήταν προγραμματισμένη στο Island.

Η Κλήρωση του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League θα πραγματοποιηθεί σήμερα (21:00) στα γραφεία της Super League μόνο με τους εκπροσώπους των ομάδων και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί από την επίσημη ιστοσελίδα και τα social media της Super League.

Κουράγιο στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.