ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Θα δούμε απόψε σκέψεις του Γιοβάνοβιτς ενόψει Ντνίπρο – Χρόνο συμμετοχής ο Βιλένα»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Διονύση Δεσύλλα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Δεσύλλας: «Θα δούμε απόψε σκέψεις του Γιοβάνοβιτς ενόψει Ντνίπρο - Χρόνο συμμετοχής ο Βιλένα»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει και του αποψινού φιλικού με τη Ράγιο Βαγιεκάνο τη Λεωφόρο, μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στονbwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα δυνατό φιλικό, το πιο δυνατό φιλικό, που αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για τα επίσημα ματς με την Ντνίπρο. Δεν αποτελεί, σε καμία περίπτωση, αμελητέα ποσότητα η Ράγιο. Είναι μία καλή ομάδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με παίκτες καλούς, που θα μπορέσει να δώσει στον Γιοβάνοβιτς τη δυνατότητα να βγάλει τα τελευταία συμπεράσματά του ενόψει των αγώνων με τους Ουκρανούς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στο πρώτο ημίχρονο και στο μεγαλύτερο διάστημα, θα δούμε μία ενδεκάδα που σε μεγάλο βαθμό θα δούμε στα ματς με την Ντνίπρο. Θα έχουν ενδιαφέρον οι τελικές επιλογές του», πρόσθεσε και μίλησε για τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στο αποψινό φιλικό.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να δει τον κορμό ενόψει των αγώνων με την Ντνίπρο. Θα πάρουμε, παράλληλα, μία γεύση από τον Βιλένα, ο οποίος είναι το προτελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Είχε κάνει ένα εντατικό πρόγραμμα στο φιλικό, όμως απόψε θα πάρει κάποια λεπτά. Δεν θα δούμε τον Τιν Γεντβάι, ενώ το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί ενόψει των προκριματικών ο Ιωαννίδης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.