ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπακογιάννης: «Να φιλοξενήσει και ο Βοτανικός ευρωπαϊκό τελικό»

Ο Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε την επιθυμία να διοργανωθεί και στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό ευρωπαϊκός τελικός.

Μπακογιάννης: «Να φιλοξενήσει και ο Βοτανικός ευρωπαϊκό τελικό»

Το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό αναμένεται να είναι έτοιμο το 2026.

Ο Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε την επιθυμία να διοργανωθεί και στον Βοτανικό, που θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2026,  ένας ευρωπαϊκός τελικός:

«Μεγάλη η χαρά και ο ενθουσιασμός μας για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, το γεγονός των γεγονότων! Όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα σε Αθήνα και Πειραιά, με το παγκόσμιο ενδιαφέρον που θα προσελκύσουμε. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για τον Πειραιά, την Αθήνα και την Ελλάδα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 278.443 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να ζητήσω από δήμαρχο και υπουργό τη δέσμευσή τους ότι από 1η Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουμε τη διεκδίκηση για να φιλοξενήσουμε ξανά τελικό στην Ελλάδα. Από το 2026 θα έχουμε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο στον Βοτανικό, το οποίο θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει και εκείνο έναν μεγάλο τελικό»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ