ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Οφείλουμε να δείξουμε εμπιστοσύνη σε μια ομάδα που ξέρει να ανταποκρίνεται στα δύσκολα

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για το... καμπανάκι απέναντι στη Ράγιο, για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που έχει τον χρόνο να αλλάξει πράγματα και για όσους θα αγωνιστούν κόντρα στην Ντνίπρο.

Οφείλουμε να δείξουμε εμπιστοσύνη σε μια ομάδα που ξέρει να ανταποκρίνεται στα δύσκολα

Για τον Παναθηναϊκό το ότι ήρθε μια σχετικά κακή εμφάνιση μόλις μία εβδομάδα πριν από το πρώτο ματς με την Ντνίπρο, μόνο καλό μπορεί να του κάνει. Οπως και τα λόγια του Γιοβάνοβιτς μετά το φιλικό με τη Ράγιο. Ο Σέρβος προπονητής ούτε κρύφτηκε, ούτε θέλησε να ωραιοποιήσει το οτιδήποτε. Ήταν ξεκάθαρος πως αυτό που είδε δεν του άρεσε καθόλου και κάθετος. «Πρέπει σε μια εβδομάδα να το έχουμε λύσει. Πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Το γιατί οι πράσινοι είχαν μια μάλλον προβληματική και αρκετά «βαριά» εικόνα στο γήπεδο το γνωρίζει περισσότερο ο ίδιος. Εφτά μέρες πριν την Ευρώπη θα κατάλαβε κι εκείνος ότι τα… αστεία τελειώνουν. Και οι δοκιμές. Τα ματς με τους Ουκρανούς είναι πάρα πολύ σημαντικά. Και όπως δεν μπορεί ή δεν είναι έτοιμος αυτή την εποχή και αγωνιστικά και ψυχολογικά για την πίεση που φέρνουν αυτά τα ματς, θα τα δει από τον πάγκο ή την εξέδρα. Όσο μεγάλο όνομα κι αν είναι, όσο μεγάλο συμβόλαιο και αν έχει.

Εδώ δεν μιλάμε πλέον για πειραματισμούς, αλλά για μια χρυσή ευκαιρία που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός. Να περάσει την Ντνίπρο και να εξασφαλίσει το μίνιμουμ που είναι η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Για όσους δεν το γνωρίζουν, αν οι πράσινοι προκριθούν απέναντι στους Ουκρανούς, τότε δεν υπάρχει Conference League για εκείνους. Ή στο Champions League θα παίξουν ή στο Europa League, λόγω της αλλαγής του format της UEFA.

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 2.277 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάτι που σημαίνει το λιγότερο 15 εκατομμύρια ευρώ στην… τσέπη. Κάτι που σημαίνει επιστροφή στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα και στο πρεστίζ που πρέπει να έχει το brand που λέγεται Παναθηναϊκός. Κάτι που σημαίνει πολλά περισσότερα απ’ αυτά που τώρα αντιλαμβανόμαστε.

Υπάρχει χρόνος για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα έως την Τρίτη, υπάρχει εμπιστοσύνη κυρίως στον προπονητή πως θα κάνει όλα όσα γνωρίζει και θα παρουσιάσει μια ομάδα που θα είναι έτοιμη να δώσει και την ψυχή της στους… τελικούς που έχει μπροστά της. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως η Ντνίπρο δεν έχει τη δυναμική της ισπανικής ομάδας, αλλά δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Και έχει κι εκείνη πολλούς και σημαντικούς λόγους για να θέλει σαν… τρελή την πρόκριση.

Αν με ρωτάτε, προσωπικά δεν τον φοβάμαι τον Παναθηναϊκό. Αυτή η ομάδα μας έχει δείξει εδώ και έναν χρόνο πως οφείλουμε να της έχουμε εμπιστοσύνη στα δύσκολα. Και αυτό θα μας δείξει και την ερχόμενη Τρίτη στο Κόζιτσε.

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.