ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ: «Δεν με ανησυχεί η ομάδα – Θα δείξουμε σε όλους ότι έχουμε ποιότητα»

Την βεβαιότητα του ότι η ομάδα διαθέτει ποιότητα και θα την δείξει σε όλους εξέφρασε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ράγιο Βαγιεκάνο, ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Σένκεφελντ: «Δεν με ανησυχεί η ομάδα - Θα δείξουμε σε όλους ότι έχουμε ποιότητα»

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε και αναφέρθηκε στο φιλικό με την Ράγιο, αλλά και στην ετοιμότητα της ομάδας ενόψει των αγώνων με τη Ντνίπρο.

«Έχουμε ποιότητα και θα την δείξουμε σε όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτ Σένκεφελντ στο SDNA:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.356 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εμφάνιση με τη Ντνίπρο αποτελεί «ξυπνητήρι» για σας;

«Δεν είναι κάτι περισσότερο από μία κακή εμφάνιση σε φιλικό. Αυτό και τίποτα παραπάνω. Εμείς πρέπει να μάθουμε τι θα χρειαστεί να κάνουμε διαφορετικά και τι δεν κάναμε καλά. Οι αντίπαλοι μας πρέσαραν πάρα πολύ καλά, δεν βρήκαμε τρόπο να διασπάσουμε το πρέσινγκ τους, αλλά μέχρι εκεί. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και μαθαίνουμε από τα λάθη μας ή ότι δεν κάναμε αρκετά καλά. Είναι απλό».

Άρα δεν διακρίνεις κάτι ανησυχητικό;

«Όχι, βέβαια όχι. Δεν υπάρχουν σημάδια. Έχουμε ποιότητα και θα δείξουμε σε όλους την ποιότητα μας. Δεν χρειάζεται να καταφεύγουμε σε υπερβολές, ούτε μετά από μία νίκη, ούτε μετά από μία ήττα».

Είσαι αρχηγός της ομάδας. Ενόψει των αναμετρήσεων με Ντνίπρο σκέφτεσαι να πεις κάτι στους συμπαίκτες σου;

«Δεν χρειάζεται να πω κάτι, ούτε εγώ, ούτε κανένας. Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε πόση σημασία έχουν τα παιχνίδια με τη Ντνίπρο για την ομάδα και τον κόσμο μας. Και για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Θα δουλέψουμε στα λάθη μας και θα βελτιώσουμε την κατάσταση».

Πως ένιωσες που επέστρεψες από τον τραυματισμό σου;

«Ένιωσα ωραία. Χρειαζόμουν αυτά τα λεπτά, θα με βοηθήσουν να βρω τον ρυθμό μου και να είμαι πιο έτοιμος στις επίσημες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.