ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μεγάλη μεταγραφική κίνηση στο ποδόσφαιρο Γυναικών!

Η ανακοίνωση του ΑΟ.

Μεγάλη μεταγραφική κίνηση στο ποδόσφαιρο Γυναικών!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Τζιοβάνα Μάια για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου.

Ο Σύλλογος προχώρησε σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την προσθήκη της Βραζιλιάνας κεντρικής αμυντικού, Τζιοβάνα Μάια που με τη διεθνή εμπειρία της θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στην Α’ Εθνική.

Η 26χρονη Μάια είναι κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου και διεθνής με την ολυμπιακή ομάδα της Πορτογαλίας, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Serie A με τη φανέλα της Πάρμα.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.718 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ιταλική Έμπολι, τις βραζιλιάνικες Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο, Πόντε Πρέτα, Γκουαρανί και στην πορτογαλική Μαρίτιμο.

Σε δήλωσή της ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που την επόμενη σεζόν θα αγωνιστώ σε ένα σπουδαίο Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά και από πλευράς μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία».

Το βιογραφικό της:

2015 Olímpico (Βραζιλία)

2016 Guarani (Βραζιλία)

2018-19 Maritimo (Πορτογαλία)

2020 Ponte Preta (Βραζιλία)

2020-21 Red Bull Bragantino (Βραζιλία)

2021-22   Empoli (Ιταλία)

2022-23 Parma (Ιταλία)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.