ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Μίροτιτς ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί σε σερβική ομάδα!

Ο Νίκολα Μίροτιτς ανακοίνωσε πως πήρε την απόφαση να μην αγωνιστεί σε σερβική ομάδα!

Ο Μίροτιτς ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί σε σερβική ομάδα!

Ο Νίκολα Μίροτιτς ανακοίνωσε πως πήρε την απόφαση να μην αγωνιστεί σε σερβική ομάδα!

Ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα,  παρουσιαζόταν έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες υπήρξε η απόλυτη ανατροπή. Μάλιστα, η τελευταία εξελίξη έχει να κάνει με την απόφαση του παίκτη να μην αγωνιστεί στη Σερβία!

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Προς όλους,

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.316 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχω αφιερώσει όλη τη ζωή μου στο να βρω την αλήθεια και να έχω μια συγκεκριμένη αντιμετώπιση απέναντι σε όλους και όλα. Όπως επίσης έχω δώσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου στο μπάσκετ, προσπαθώντας να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ και πάντα να παίζω ως μέλος της ομάδας. Πράγματι, το μπάσκετ έγινε μέρος της ζωής μου ως παιχνίδι, ως επιθυμία να βελτιώνομαι και να ξεπερνώ τον εαυτό μου.

Το ένα επηρεάζει το άλλο, η μπασκετική εξέλιξη επηρεάζει και την εξέλιξή αλλά και την ωρίμασή μου ως προσωπικότητα. Θέλω να συνεχίσω σε αυτόν τον δρόμο. Θέλω να παίζω μπάσκετ και ανυπομονώ για το παιχνίδι. Επίσης, θέλω η οικογένειά μου να μοιράζεται τη χαρά μου.

Ωστόσο, διαφορετικές πληροφορίες σε σχέση με εμένα και τη συνέχεια της καριέρας μου έχουν βγει τις τελευταίες εβδομάδες. Κόντρα σε κάθε θέληση και επιθυμία μου και χωρίς τη γνώση μου και σίγουρα μακριά από την αλήθεια έχουν γραφτεί πράγματα. Κάποια από αυτά είναι εικασίες και αυθαίρετα συμπεράσματα κάποιων ή του Τύπου και όλο αυτό έχει στρέψει την προσοχή σε εμάς. Η οικογένειά μου δεν το θέλει αυτό.

Όταν γράφτηκε ως πληροφορία ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Παρτιζάν και το έμαθε αυτό το κοινό, ξεκίνησαν οι απειλές και προσβολές, που με εξέπληξαν. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλει να… χωρίζει τους υπόλοιπους, πόσω μάλλον για τα χρώματα μιας ομάδας. Αποφάσισα να μην είμαι μέλος μιας τέτοιας ατμόσφαιρας γιατί δεν θέλω να εκθέσω την οικογένειά μου σε μελλοντικές συνέπειες.

Για να είμαι ειλικρινής, πρέπει να τονίσω πως καμία απειλή δεν ήρθε από τον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίον είχα πάντα μια αξιοσέβαστη επικοινωνία. Επίσης, θέλω να πω ότι αγνόησα το οικονομικό κομμάτι, όπως και τις προτιμήσεις μου για να παίξω σε μια χώρα που αγαπάω τόσο πολύ. Όμως, τα πράγματα πήγαν προς την λάθος κατεύθυνση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Παρτιζάν για την εμπιστοσύνη και τη θέλησή της να με κάνει κομμάτι της ομάδας της. Όμως, πήραν την απόφαση που είναι καλύτερη για την οικογένειά μου και εμένα και αυτή είναι να συνεχίσω την καριέρα μου σε μια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα εκτός Σερβίας».

Ο «Μίρο» το μεσημέρι του Σαββάτου (22/7) ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα και όχι στη Σερβία! 

Πλέον, μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφασή του, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει ενδιαφερθεί έντονα για την απόκτησή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.