ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πήρε θέση για… Μίροτιτς ο Γιαννακόπουλος!

Το story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το ταξίδι του και τη φημολογία για Νίκολα Μίροτιτς.

Πήρε θέση για... Μίροτιτς ο Γιαννακόπουλος!

Το story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το ταξίδι του και τη φημολογία για Νίκολα Μίροτιτς.

Ένα story στο Instagram από τον πρόεδρο των «πρασίνων», Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο οποίο βρισκόταν μέσα σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο, ήρθε για να προκαλέσει πολλά σενάρια και φήμες για ταξίδι στο Βελιγράφι για τον Μίροτιτς!

Ωστόσο, πριν από λίγο, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έβαλε τα πράγματα στη σωστή βάση τους, καθώς με νέο του story αποκάλυψε μιλώντας με τον γιο του πως ταξίδεψαν ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τη συναυλία του πασίγνωστου τραγουδιστή, Weekend!

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 5.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μόλις άνοιξα το ipad και έχω βρει 10.000 μηνύματα. Μέχρι και το αεροπλάνο μας παρακολουθούσαν ότι πάμε λέει στη Σερβία να φέρουμε τον Μίροτιτς. Και εμείς έχουμε έρθει σε συναυλία του Weekend», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.