ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φωτιά στη Ρόδο: Αναζωπύρωση στο φράγμα Γαδούρα – Μαίνονται άλλα τρία μέτωπα

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός ανέφερε πως εκτός από τα 3 γνωστά μέτωπα της φωτιάς στη Ρόδο, τώρα πάει να δημιουργηθεί άλλο ένα. Πρόκειται για αναζωπύρωση κοντά στο φράγμα Γαδουρά, νότια του νησιού.

Φωτιά στη Ρόδο: Αναζωπύρωση στο φράγμα Γαδούρα - Μαίνονται άλλα τρία μέτωπα

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός ανέφερε πως εκτός από τα 3 γνωστά μέτωπα της φωτιάς στη Ρόδο, τώρα πάει να δημιουργηθεί άλλο ένα. Πρόκειται για αναζωπύρωση κοντά στο φράγμα Γαδουρά, νότια του νησιού.

Έλα, άστα όλα, η ζωή σου κινδυνεύει»: Συγκλονίζει διάσωση τουρίστριας στη Ρόδο" />φως» της δημοσιότητας." />

Εκτός ελέγχου συνεχίζει να βρίσκεται η φωτιά στη Ρόδο, με την κατάσταση να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός ανέφερε πως εκτός από τα 3 γνωστά μέτωπα της φωτιάς στη Ρόδο, τώρα πάει να δημιουργηθεί άλλο ένα. Πρόκειται για αναζωπύρωση κοντά στο φράγμα Γαδουρά, νότια του νησιού.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 493.316 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα ήδη γνωστά μέτωπα που μαίνεται η πυρκαγιά τώρα είναι: Το ένα προς Απόλλωνα, το άλλο στα Λάερμα, και το ένα ανάμεσα σε Γενάδι και Κιοτάρι. Επιχειρούν 3 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα και 3 τράκτορες.

κόκκινο» η μισή Ελλάδα" />κόκκινο»." />

Στο μέτωπο στο Γενάδι υπάρχουν δύο ρέματα με φωτιά, και η Πυροσβεστική τώρα επιχειρεί στο ένα προκειμένου να ανακόψει την πορεία της.

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.