ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έπεσε γέφυρα στην Πάτρα – Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες!

Τμήμα γέφυρας στα Μποζαΐτικα της Πάτρας κατέρρευσε. Στις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έπεσε γέφυρα στην Πάτρα - Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες!

Τμήμα γέφυρας στα Μποζαΐτικα της Πάτρας κατέρρευσε. Στις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους.

Άγνωστο για ποιο λόγο κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην Πάτρα κοντά στον οικισμό Ρομά στην περιοχή Χάραδρο, στα Μποζαΐτικα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, γίνονταν εργασίες στη γέφυρα για την επισκευή της.

Τμήμα γέφυρας στην Πάτρα κατέρρευσε, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για εγκλωβισμένους, όπως μετέδωσε το MEGA.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 1.111.753 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε επικοινωνία με το Newsbomb.gr, η Πυροσβεστική επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι, αλλά δεν γνωρίζει ακόμη τον ακριβή αριθμό, διότι η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.