ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πάτρα: Έκαναν εργασίες στη γέφυρα και εκείνη κατέρρευσε πάνω σε ανθρώπους – Τουλάχιστον δύο νεκροί

Αδιανόητο περιστατικό έχει συμβεί στην Πάτρα.

Πάτρα: Έκαναν εργασίες στη γέφυρα και εκείνη κατέρρευσε πάνω σε ανθρώπους - Τουλάχιστον δύο νεκροί

Αδιανόητο περιστατικό έχει συμβεί στην Πάτρα.

Βαρύ όχημα πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης πάνω στη γέφυρα ενώ ακριβώς από κάτω είχαν βρει καταφύγιο Ρομά ώστε να προφυλαχθούν από τον καύσωνα και τον καυτό ήλιο. Ξαφνικά η γέφυρα έπεσε πάνω στους ανθρώπους και τους καταπλάκωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική που μετέδωσε το OPEN, υπάρχουν πληροφορίες για δύο άτομα που έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε πόσοι βρίσκονταν κάτω από την γέφυρα. Όπως μετέδωσε το OPEN, πιθανότατα κάτω από τη γέφυρα βρίσκονταν έξι άνθρωποι και από αυτούς κάποιοι έχουν ήδη ανασυρθεί τραυματισμένοι.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσημα η πυροσβεστική έχει επιβεβαιώσει τον έναν θάνατο και σημειώνει ότι ένας άλλο άτομο είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένο και παραμένει σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Αυτή τη στιγμή, είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ για ανεύρεση εγκλωβισμένων, με ειδικά μηχανήματα αλλά και σκύλο ανίχνευσης για να σηκώσουν τα μπάζα από τους εγκλωβισμένους. Ωστόσο, στο σημείο επικρατεί και πολύ μεγάλη αναστάτωση από τους συγγενείς των θυμάτων που διαμαρτύρονται για παντελή έλλειψη μέτρων ασφαλείας. Για τον λόγο αυτό στο σημείο σπεύδουν και δυνάμεις των ΜΑΤ προκείμενου να περιορίσουν το πλήθος.

Ο ρεπόρτερ του OPEN, έγινε μάρτυρας της ανάσυρσης ενός νεκρού ατόμου.

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.