ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Live streaming η κλήρωση του Παναθηναϊκού

Λίγες ώρες πριν από τον πρώτο "τελικό" με τη Ντνίπρο στο Κόζιτσε, ο Παναθηναϊκός θα μάθει στις 13:00 τον επόμενο αντίπαλο του σε περίπτωση που προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Live streaming η κλήρωση του Παναθηναϊκού

Σήμερα στις 13:00 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για την τρίτη φάση των προκριματικών του UEFA Champions League.

Λίγες ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ντνίπρο ο Παναθηναϊκός, αναμένεται να μάθει ποια εκ των Ρέιντζερς, Μπράγκα, Μαρσέιγ και Αϊντχόφεν, πρόκειται να είναι -σε περίπτωση πρόκρισης- η επόμενη αντίπαλος του στον επόμενο γύρο.

Δείτε την κλήρωση εδώ

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.009 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To τηλεοπτικό πρόγραμμα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.