ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δεν κατατέθηκε το buy-out για Μπαλτσερόφσκι-Κοιτάζει άλλες περιπτώσεις ο Παναθηναϊκός

Στην περίπτωση άλλου παίκτη για τη θέση "5" θα στραφεί ο Παναθηναϊκός, καθώς δεν κατέθεσε το buy-out στην Γκραν Κανάρια για τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Δεν κατατέθηκε το buy-out για Μπαλτσερόφσκι-Κοιτάζει άλλες περιπτώσεις ο Παναθηναϊκός

Πάει για άλλα ο Παναθηναϊκός!

Όπως ήταν γνωστό οι “πράσινοι” είχαν βάλει στο στόχαστρο τους τον Πολωνό σέντερ της Γκραν Κανάρια, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι ώστε να πλαισιώσει τον Κώστα Αντετοκούνμπο και τον Ματίας Λεσόρ στη θέση “5” μετά και την αποχώρηση του Γιώργου Παπαγιάννη.

Το buy-out θα έπρεπε να είχε κατατεθεί μέχρι σήμερα στην ομάδα των Κανάριων Νήσων, ωστόσο οι “πράσινοι” δεν το κατέθεσαν και πλέον στρέφουν αλλού την προσοχή τους.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.383 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, μετά και την καθυστέρηση στην περίπτωση του Τορνίκε Σενγκέλια ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να αλλάξει “πλεύση” και να κινηθεί για νέο όνομα το οποίο θα έχει αδιαμφισβήτητα τα χαρακτηριστικά εκείνα που επιθυμεί ο Εργκίν Αταμάν.

Θυμίζουμε ότι ο Τούρκος τεχνικός ήθελε… πακέτο τους δύο παίκτες, την στιγμή που το buy-out για τον Πολωνό ανερχόταν στις 500 χιλ. ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.