ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Νέα δεδομένα για Σενγκέλια – Τόσα θέλει η Βίρτους

Το ποσό που θέλει για να αφήσει ελεύθερο τον Σενγκέλια η Βίρτους Μπολόνια.

Παναθηναϊκός: Νέα δεδομένα για Σενγκέλια - Τόσα θέλει η Βίρτους

O Παναθηναϊκός θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον Τόκο Σενγκέλια, με τον ίδιο να έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για να μείνει ελεύθερος για τον Βίρτους.

Όπως αναφέρει η Corriere di Bologna η Βίρτους θέλει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ για να απελευθερώσει τον Σενγκέλια. Επιπρόσθετα σημειώνει πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν κάνει συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και όχι με τη Βίρτους, ενώ γίνεται αναφορά πως η ιταλική ομάδα μπορεί να αντέξει το συμβόλαιο του Γεωργιανού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.