ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπακογιάννης: «Έτοιμο το 2026 το γήπεδο του Παναθηναϊκού – Θα γίνει πάρκο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας»

Με συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN, o Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μίλησε για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, διαβεβαιώνοντας ότι το έργο θα παραδοθεί το 2026.

Μπακογιάννης: «Έτοιμο το 2026 το γήπεδο του Παναθηναϊκού - Θα γίνει πάρκο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, για το γήπεδο στον Βοτανικό, αλλά και την “επόμενη ημέρα” στη Λεωφόρο.

«Το 2026 θα έχει ολοκληρωθεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού, με το κλειδί στο χέρι. Με το που παραδίδεται το γήπεδο στην ομάδα, γκρεμίζεται η Λεωφόρος κι εκεί κερδίζουμε ένα πάρκο, το οποίο ενώνεται με ένα άλλο πάρκο που φτιάχνουμε από πίσω αυτή την περίοδο, το πάρκο ”Ελ.Βενιζέλου”. Πριν από 1-2-3 χρόνια ήταν εντελώς ξεχασμένο. Ντροπή τώρα στο κέντρο της Αθήνας να υπάρχει ένα πάρκο σε τέτοια κατάσταση και τώρα γίνεται ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό πάρκο», ανέφερε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πράσινο που θα έχει η Αθήνα μετά και τη διπλή Ανάπλαση:

«Ναι απολύτως. Όλοι μιλάμε για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, και καλά κάνουμε, αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο απ’ αυτό. Είναι μία συνολική ανάπλαση στην περιοχή που έχει από νέες υποδομές (δρόμους, φώτα, δίκτυα) μέχρι και πράσινο, πολύ πράσινο, το 50%. Μιλάμε για μία νέα πόλη μέσα στην πόλη. Είναι μεγάλη υπόθεση»

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
αυτή τη στιγμή προχωράμε βήμα βήμα ένα σχέδιο θωράκισης της πόλης». Ξεκαθάρισε πως το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα είναι έτοιμο το 2026 και τότε θα δημιουργηθεί ένα πάρκο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.