ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μιλουτίνοφ για Παναθηναϊκό: «Eπιστρέφει στην κεντρική σκηνή- Θα πορευτεί με τις αποφάσεις του ο Σλούκας»

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και πάλι, εξέφρασε σε συνέντευξη του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Μιλουτίνοφ για Παναθηναϊκό: «Eπιστρέφει στην κεντρική σκηνή- Θα πορευτεί με τις αποφάσεις του ο Σλούκας»

Όσα είπε ο Σέρβος διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού…

Για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Κώστα Σλουκα: «Όλοι μπορούν να μαντέψουν ποια είναι τα σχόλια για τον Σλούκα. Πήρε την απόφασή του, δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω. Είναι ώριμος και θα πορευτεί με αυτό που αποφάσισε».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός φτιάχνει καλή ομάδα φέτος, αποφάσισε να επιστρέψει στην κεντρική σκηνή και να βρεθεί ξανά στη κορυφή. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο για εμάς τη νέα σεζόν. Πρώτα από όλα δεν θα έχουμε τον Σάσα, τον MVP της Ευρωλίγκας, θα είναι δύσκολο να αντισταθμίσουμε την απουσία του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.