ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έπεσε Canadair που ήταν στη φωτιά στην Κάρυστο

Αεροσκάφος Canadair που επιχειρούσε στη φωτιά στην Κάρυστο φέρεται να κατέπεσε στην περιοχή.

Έπεσε Canadair που ήταν στη φωτιά στην Κάρυστο

Ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος Canadair φέρεται να έπεσε κατά την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στην Κάρυστο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Canadair πραγματοποίησε ρίψεις σε δύσβατο σημείο στο χωριό Πλατανιστός όπου μαίνεται ακόμα η φωτιά. Αυτή την ώρα πετάει ελικόπτερο πάνω από το σημείο πτώσης για να δει την κατάσταση.

ο δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος, επιβεβαίωσε την πτώση του πυροσβεστικού αεροσκάφους.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 485.528 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ίδια ώρα, η πυρκαγιά στη νότια Εύβοια συνεχίζει να καίει με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να προσπαθούν να την περιορίσουν.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 93 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρο και 32 οχήματα, ενώ από αέρος υπάρχει συνδρομή από ελικόπτερα και αεροσκάφη όπως επίσης χωματουργικά μηχανήματα και υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τα ξημερώματα στάλθηκε μέσω 112 μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής Πλατανιστός στις 01:51 προκειμένου να εκκενώσουν τον οικισμό και να κατευθυνθούν προς Κάρυστο.

Το μήνυμα ανέφερε: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Πλατανιστός, εκκενώστε τώρα προς Κάρυστο. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Το βράδυ η υγρασία στο νησί διευκόλυνε το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων. Τις επίγειες δυνάμεις που επιχειρούν στην Καρυστό συνδράμουν από αέρος δύο αεροσκάφη, ενώ θα προστεθούν και άλλα όσο περνάει η ώρα.

Πηγη: reader.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.