ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ για τους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της θέλησε να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο αξιωματικών της Ελληνικής Αεροπορίας, που έχασαν τη ζωή τους στην Κάρυστο.

Παναθηναϊκός: Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ για τους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας

Τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο των δύο αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, μετά από πτώση του Canadair στις πυρκαγιές της Καρύστου, εξέφρασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Χαρακτηριστικά:

“Χρήστος Μουλάς – Περικλής Στεφανίδης

Η Ελλάδα θρηνεί την απώλεια δύο ηρώων της που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους τους… Αθάνατοι!”

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.