ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Ιδανικό το σημερινό αποτέλεσμα – Να μείνουμε προσγειωμένοι»

Όλα όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Ντνίπρο.

Γιοβάνοβιτς: «Ιδανικό το σημερινό αποτέλεσμα - Να μείνουμε προσγειωμένοι»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα τη Ντνίπρο: 

«Ήταν αρκετά καλή εμφάνιση. Ήμασταν καλά οργανωμένοι και με καλή διάθεση και να πιέσουμε και να αμυνθούμε και να ελέγξουμε το παιχνίδι. Με αφήνει αρκετά ικανοποιημένο. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, δεν έχουν σχέση με τα φιλικά. Το πρώτο ματς είναι πάντα ένα ερωτηματικό για τους προπονητές.

Περίμενα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να είμαστε σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση. Εκείνο που δεν ξέραμε, ήταν πως θα βγει το σκορ. Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ένα καλό σκορ. Ήταν μια ιδανική ημέρα όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι.

Δεν είναι σχήμα λόγου, επειδή παίζονται πολλά πράγματα, καταλαβαίνετε πως έχουμε να κάνουμε με σοβαρές ομάδες, όπως η Ντνίπρο. Τα πράγματα ήταν σήμερα ιδανικά για εμάς. Σεβόμαστε απόλυτα τον αντίπαλο και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να βελτιωθούμε, ώστε στο επόμενο ματς να πετύχουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο σημερινό παιχνίδι πήραμε ένα μικρό προβάδισμα αλλά σε ένα ματς μπορούν να γίνουν όλα. Το παραμικρό λάθος τιμωρείται. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από όλες τις απόψεις.»

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.454 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.