ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ ο Σλούκας-Προπονήθηκε με τα “πράσινα”

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα "πράσινα".

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ ο Σλούκας-Προπονήθηκε με τα

Φόρεσε τα πράσινα και έπιασε δουλειά ο Κώστας Σλούκας.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων όπου πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με το “τριφύλλι”, ενώ δεν παρέλειψε να περάσει χρόνο και στο γυμναστήριο κάνοντας βάρη.

Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος γκαρντ, αποτελεί το “μπαμ” της δεκαετίας τόσο στο ελληνικό όσο και το ευρωπαϊκό στερέωμα, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με το “τριφύλλι”.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.814 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε την “πρώτη” του Σλούκα στο ΟΑΚΑ με τα πράσινα:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.