ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απέστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τον Γιαννακόπουλο ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

Με μια ανάρτηση του στον instagram o Δημήτρης Γιαννακόπουλος «ανακοίνωσε» την μεταγραφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό, λίγη ώρα μετά την αποστολή του υπογεγραμμένου συμβολαίου από τον Ισπανό!

Απέστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τον Γιαννακόπουλο ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

Υπέγραψε και… ανακοινώθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

Λίγες ώρες μετά την είδηση που έσκασε σαν “βόμβα” ότι οι “πράσινοι” βρίσκονται μια ανάσα από το MVP του τελικού του Eυρωμπάσκετ του 2022, ήρθε και η προαναγγελία, από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε στο instagram ένα στόρυ με τον Ίβηρα να φορά πράσινα. Μάλιστα ο 27χρονος φόργουορντ έστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο και είναι ουσιαστικά παίκτης του Παναθηναϊκού με μοναδική εκκρεμότητα πλέον την ανακοίνωση!

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.058 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα αυτή δεν πρόκειται να αργήσει, καθώς αναμένεται να γίνει το πρωί της Πέμπτης.

Nα σημειωθεί ότι ο Χουάντσο, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα είναι κοντά στα 2,3 εκατομμύρια ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.