ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο «τριφύλλι» η Κανέλλου!

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο γυναικών ανακοινώνοντας την απόκτηση της χαφ, Χριστίνας Κανέλλου.

Στο «τριφύλλι» η Κανέλλου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Χριστίνα Κανέλλου με το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Σε μια ακόμα δυνατή μεταγραφική κίνηση προχώρησε το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του την Χριστίνα Κανέλλου που θα ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα του ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για μια προσθήκη που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή και την επίθεση και η 23χρονη επιθετική χαφ αναμφίβολα θα δώσει μεγαλύτερη ποιότητα.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.769 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά το βιογραφικό της

2017-2019 Sierra College (ΗΠΑ)

2019-2021 University of Hawai (Χαβάη)

2021-2023 ΑΕ Μυκόνου

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Κανέλλου είπε «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ανυπομονώ πολύ να φορέσω την ένδοξη φανέλα του Συλλόγου και από πλευράς μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.