ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Απόψε στην Αθήνα ο Μπαλτσερόφσκι

Στην Αθήνα αναμένεται να καταφθάσει το βράδυ της Πέμπτης ο Αλεξάντερ Μπαλτσεροφσι για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Απόψε στην Αθήνα ο Μπαλτσερόφσκι

Τελειώνει και του Μπαλτσερόφσκι στον Παναθηναϊκό!

Όπως ενημέρωσε η “πράσινη” ΚΑΕ ο Πολωνός σέντερ θα καταφθάσει το βράδυ της Πέμπτης στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στο “τριφύλλι”.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης έρχεται από την Γκραν Κανάρια με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει το buy-out και να τον κάνει δικό του.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.356 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μπαλτσερόφακι θα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και την Παρασκευή θα ανακοινωθεί και τυπικά από τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.