ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η στιγμή της έκρηξης και το ωστικό κύμα στη Νέα Αγχίαλο (vid)

Η στιγμή της έκρηξης στη Νέα Αγχίαλο που προκαλεί τρόμο.

Η στιγμή της έκρηξης και το ωστικό κύμα στη Νέα Αγχίαλο (vid)

Η στιγμή της έκρηξης στη Νέα Αγχίαλο που προκαλεί τρόμο.

Ακούστηκε ένα δυνατό μπαμ, με τη δημοσιογράφο να τρομάζει από την ένταση και να απομακρύνεται – Στην περιοχή πυκνός καπνός έχει σκεπάσει τα πάντα.

Δραματικές στιγμές στη Νέα Αγχίαλο, στη Μαγνησία, λόγω της φωτιάς που έχει ξεσπάσει σε αποθήκη πυρομαχικών με αποτέλεσμα να σημειώνονται συνεχείς εκρήξεις.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 9.635 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε βίντεο του Astra Tv από την στιγμή έκρηξης ακούγεται ένα πολύ δυνατό μπαμ, με την δημοσιογράφο που εκείνη την ώρα έκανε ρεπορτάζ από το σημείο να τρομάζει και να απομακρύνεται.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.