ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Υπόκλιση Σκαριόλο σε Χουάντσο: «Σπουδαίος σουτέρ, μπορεί να γίνει ελίτ»

Το εγκώμιο του νέου παίκτη του Παναθηναϊκού, Χουάντσο Ερναγκόμεθ, έπλεξε ο προπονητής του στην εθνική Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο.

Υπόκλιση Σκαριόλο σε Χουάντσο: «Σπουδαίος σουτέρ, μπορεί να γίνει ελίτ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός σε συνέντευξη του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Ο Χουάντσο είναι ένα πολύ θετικό άτομο. Ένα παιδί, που θέλει να μάθει και να δουλεύει σκληρά για την ατομική του βελτίωση, προκειμένου να προσθέτει καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι του. Είναι πάρα πάρα πολύ καλό παιδί, ξεκάθαρα πρόκειται για έναν παίκτη ομάδας. Μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικός συμπαίκτης.

Είναι πάντα χαμογελαστός. Φέρνει ενέργεια στην προπόνηση, φέρνει ενέργεια στους αγώνες. Είναι μια πολύ σπουδαία παρουσία, μια πολύ σημαντική οντότητα μέσα σε μια ομάδα και φυσικά είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης», υποστήριξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας και προχώρησε σε πιο λεπτομερές σκάουτινγκ αναφορικά με τον νεοαποκτηθέντα άσο του Παναθηναϊκού.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.364 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι σπουδαίος σουτέρ με πολύ γρήγορη απελευθέρωση της μπάλας, όχι μόνο σε φάσεις catch and shoot, αλλά και σε δυναμικές καταστάσεις. Είναι πάρα πολύ καλός χωρίς την μπάλα, εξαιρετικός στο να κόβει στο καλάθι και πολύ καλός επιθετικός ριμπάουντερ. Αμυντικά, είναι πολύ καλός στην πίεση πάνω στην μπάλα και μπορεί να κάνει εύκολα switch μαρκάροντας από το ένα ως το τέσσερα.

Φυσικά, χρειάζεται να διατηρεί στο μάξιμουμ τη συγκέντρωση του, είτε όταν αμύνεται στον παίκτη, που έχει την μπάλα, είτε σε καταστάσεις off ball. Και να έχει τη σωστή ένταση χαμηλώνοντας τα πόδια του ή περνώντας από κάποιο σκριν. Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι μπορεί να παίξει δύο θέσεις. Στην Εθνική παίζει περισσότερο ως τέσσερα, ενώ στο ΝΒΑ αγωνιζόταν πιο πολύ στο τρία. Συμπερασματικά, εκτιμώ ότι έχει τις ικανότητες, ώστε να γίνει ένας τοπ παίκτης για το επίπεδο της Ευρωλίγκας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.