ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: «Καυτός» Βιλντόσα με χέρι… αλφάδι πετυχαίνει οκτώ σερί τρίποντα

Ο Λούκα Βιλντοσα ήρθε για να λύσει το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο μακρινό σουτ, με το βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να το μαρτυράει.

Παναθηναϊκός: «Καυτός» Βιλντόσα με χέρι... αλφάδι πετυχαίνει οκτώ σερί τρίποντα

Έχει πάρει… φωτιά με το “καλημέρα” ο Λούκα Βιλντόσα.

Ο Αργεντινός τεχνικός, που αποτέλεσε την πρώτη σημαντική φετινή προσθήκη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, εξακολουθεί να βρίσκεται στην Ελλάδα και να προπονείται στο ΟΑΚΑ προκειμένου να είναι έτοιμος το ταχύτερο δυνατό ενόψει της νέας σεζόν .

Μάλιστα ο Λατίνος δείχνει ότι θα αποτελεί… κίνδυνο-θάνατο για τις αντίπαλες άμυνες, αφού εξασκείται σκληρά στο σουτ έξω από τα 6,75 το οποίο είναι… αδυναμία του.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και όπως όλα δείχνουν η προπόνηση φαίνεται να αποδίδει, διότι ένα βίντεο της ΚΑΕ στο Tik-Tok τον απαθανατίζει να τα “κολλάει” οκτώ σερί φορές.

@pao_bc Luca Vildoza on 🔥👀 Seems like in high confidence in his new house ☘️ #WeTheGreens #paobc #panathinaikos #basketball #3pointshooter #practice #euroleague #lucavildoza #vildoza #argentina #athens #oaka ♬ Enjoy That – Akon

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.