ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Tρελαμένος» με τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Τζούριτσιτς

Τη λατρεία του για τον κόσμο του Παναθηναϊκού έδειξε για μια ακόμη φορά ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, ανεβάζοντας ένα "καταπράσινο" βίντεο στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Tρελαμένος» με τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Τζούριτσιτς

Σχεδόν ενάμιση μήνα βρίσκεται στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει… τρελαθεί με τον κόσμο ο Φίλιπ Τζούριτσιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έχει εντυπωσιάσει τους οπαδούς του “τριφυλλιού” με την κλάση του, δείχνοντας ότι έχει στοιχεία τα οποία έλειπαν από το ρόστερ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του “τριφυλλιού” πέτυχε ένα φανταστικό γκολ στο Κόζιτσε, απέναντι στη Ντνίπρο κάνοντας το 2-0 και πανηγυρίζοντας μπροστά από τους 800 “πράσινους” οπαδούς.

Ωστόσο στην Ελλάδα, υπήρχαν εκατομμύρια ακόμη που το πανηγύρισαν έξαλλα, με τον Τζούριτσιτς να ανεβάζει ένα αντίστοιχο βίντεο στο Twitter, με οπαδούς του Παναθηναϊκού να “τρελαίνονται” στο συγκεκριμένο τέρμα.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.624 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.