ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με συνταγή πρόκρισης στην “πυρακτωμένη” Λεωφόρο!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι (1/8 - 20:30) με την Ντνίπρο στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Παναθηναϊκός: Με συνταγή πρόκρισης στην

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι (1/8 – 20:30) με την Ντνίπρο στο “Απόστολος Νικολαϊδης”.

Οι “πράσινοι”, μετά τη νίκη 3-1 στη Σλοβακία, είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και την εξασφάλιση παρουσίας σε ομίλους του Europa League. Ωστόσο, η νοοτροπία η οποία κυριαρχεί στο “τριφύλλι” είναι μια και μοναδική: “Σαν να αρχίζουν όλα από το μηδέν”.

Κανείς από την ομάδα δε χαλαρώνει, ούτε κάνεις σκέψεις περί άνετης πρόκρισης, προβαδίσματος κλπ. Αντιθέτως, όλοι είναι στην τσίτα, όλοι βλέπουν το παιχνίδι σαν ένα δεύτερο τελικό και έτσι θα πάνε στη Λεωφόρο το απόγευμα της Τρίτης.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με την ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι η συνταγή… Κόζιτσε δε θα αλλάξει. Ο Παναθηναϊκός θα πάει με Μπρινιόλι, Μάγκνουσον, Γέντβαϊ, Κώτσιρα, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιλένα, Τζούρισιτς, Μπερνάρ, Παλάσιος και Σπόραρ.

Η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη, αφού έχει ήδη ανακοινωθεί sold out με τον κόσμο να δείχνει τις… διαθέσεις του από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της χρονιάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.