Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για τη ρεβάνς με τη Ντνίπρο

Την αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση-ρεβάνς με τη Νντίπρο ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τη Ντνίπρο, για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League ολοκλήρωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” προπονήθηκαν στο Κορωπί, παρουσία του προέδρου Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος παρακολούθησε το πρόγραμμα, συνομίλησε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές και έστειλε μήνυμα συσπείρωσης, προκειμένου να επιτευχθεί ο πρώτος μεγάλος στόχος της σεζόν, που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για τη ρεβάνς με τη Ντνίπρο, από την οποία απουσίαζει ο Μπαρτ Σένκεφελντ εξαιτίας της θλάσης που αποκόμισε στην αναμέτρηση του Κόζιτσε.

Πέραν του Ολλανδού δεν υπάρχουν εκπλήξεις με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για το αυριανό ματς 22 ποδοσφαιριστές.

Aυτοί είναι οι: Mπρινιόλι, Ξενόπουλος, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Ζέκα, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ

Exit mobile version