ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Mίλησε για όλους και για όλα ο Γιαννακόπουλος

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην αποχή του από τα δρώμενα του "τριφυλλιού", τον μεταγραφικό σχεδιασμό και πολλά άλλα.

Παναθηναϊκός: Mίλησε για όλους και για όλα ο Γιαννακόπουλος

Χείμαρρος ήταν στη συνέντευξη που παραχώρησε στο SDNA.gr ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή της γνωστής αθλητικής ιστοσελίδας όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Στη συνέντευξη του αρχικά μίλησε για τις φετινές μεταγραφικές “βόμβες” με τον Κώστα Σλούκα και τον Xουάντσο Ερνανγκόμεθ: “Φάγαμε πολλά “Χ” αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Η εξυπνάδα του Αταμάν έκανε το Plan Z ή όποιο γράμμα θέλετε να δείχνει ότι κουμπώνει σωστά και φτιάχνει μια ομάδα που θα κάνει τον κόσμο ευτυχισμένο. Για τις μεταγραφές τα ξέρει ο προπονητής. Φέτος είπαμε πως δεν υπάρχει μπάτζετ, πάρε ό,τι θέλεις. Εγώ διαχρονικά ακούω τον προπονητή. Αυτή τη στιγμή έχουμε την ομάδα που έχουμε. Ενδεχομένως την έχουμε πληρώσει λίγο παραπάνω. Αλλά θέλω να πιστεύω πως θα έρθουν ξανά οι στιγμές πως οι παίκτες θα έρθουν στον ΠΑΟ χωρίς να τους νοιάζει το οικονομικό. Έχει γίνει και αυτό τώρα τελευταία… Ο ένας παίκτης έφερε τον άλλο, είναι ένα ντόμινο.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σλούκας έχει πάει σε 10 F4, έχει αυτό το ήθος. Βοηθάει να προσεγγίσεις άλλους.”

Στη συνέχεια εκθείασε τον Εργκίν Αταμάν: «Διαχρονικά είχα εμπιστοσύνη στον Αταμάν, με κερδίζει και ως πρόσωπο και ως προπονητής. O Ομπράντοβιτς είναι μια λίγκα μόνος του και θεωρώ πως ο Αταμάν είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη και ο πιο πετυχημένος την τελευταία πενταετία. Μοιράζεται την ίδια φιλοσοφία μαζί μου και πιστεύω πως θα φτιάξουμε κάτι ωραίο. Με τον Λάσο υπήρχε μια επικοινωνία, δεν μας απέρριψε. Η επιλογή μας ήταν ο Αταμάν».

Αναφορικά με την υπόθεση του Γιώργου Παπαγιάννη τόνισε: «Με πόνεσε προσωπικά. Όσα χρόνια ζω τέτοια προδοσία δεν έχω ξαναβιώσει ποτέ στη ζωή μου. Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Μόνο προδοσία ταιριάζει σε αυτή την υπόθεση».

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο παρελθόν και τον μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: “Ο Ζέλικο είναι ένας άνθρωπος που διαχρονικά εκτιμώ πάρα πολύ. Έχουμε ζήσει αμέτρητες στιγμές χαράς και στεναχώριας και σε προσωπικό επίπεδο. Το 2012 πήρε μια απόφαση, που με στεναχώρησε. Όμως, υπάρχει σεβασμός. Αν δεν υπήρχαν κακόβουλοι άνθρωποι να προσπαθούν με κάθε ευκαιρία με ψέματα να διαταράξουν αυτή τη σχέση ενδεχομένως δεν θα υπήρξε και κανένα σκαμπανέβασμα”.

Tέλος έκλεισε μιλώντας τους αδερφούς Αγγελόπουλους: “Μακάρι να καταλάβουν οι κ. Αγγελόπουλοι τι κρατάμε εγώ και εκείνοι στα χέρια μας. Ό,τι γίνεται λάθος ευθυνόμαστε εκείνοι και εγώ. Κρατάμε όλο το ελληνικό μπάσκετ, δεν γίνεται να βρωμάει και να μην έχουμε ευθύνη. Τους κάνω κάλεσμα να κάτσουμε κάτω να δούμε πώς θα φτιάξουμε το προϊόν.

Μακάρι να καταλάβουν οι κ. Αγγελόπουλοι τι κρατάμε εγώ και εκείνοι στα χέρια μας. Ό,τι γίνεται λάθος ευθυνόμαστε εκείνοι και εγώ. Κρατάμε όλο το ελληνικό μπάσκετ, δεν γίνεται να βρωμάει και να μην έχουμε ευθύνη. Τους κάνω κάλεσμα να κάτσουμε κάτω να δούμε πώς θα φτιάξουμε το προϊόν.”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.