ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο Αλαφούζος – Μεγάλη μέρα γι’ αυτόν τον κόσμο»»

Oι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το 2-2 με τη Ντνίπρο που έφερε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό.

Γιοβάνοβιτς: «Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο Αλαφούζος - Μεγάλη μέρα γι' αυτόν τον κόσμο»»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε με ανακούφιση για την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Ντνίπρο και την εξασφάλιση της επιστροφής των «πράσινων» σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού:

«Θα διεκδικήσουμε πολλά περισσότερα στο Champions League, θα το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι μετά από αρκετά χρόνια είμαστε ξανά Ευρώπη εκεί που αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Για μένα είναι πολύ σημαντική ημέρα, έπεσε ένα τεράστιο βάρος που είχα πάνω μου αυτά τα δύο χρόνια με κάποια πράγματα που είχα πει όταν είχα έρθει στον Παναθηναϊκό. Έστω για μια ημέρα μπορώ να ανασάνω, να κοουτσάρω μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός και με αυτά που έχω πει έπρεπε να ανταποκριθούμε όλοι. Πολύ σημαντική ημέρα για όλους μας η σημερινή» τόνισε ο τεχνικός του τριφυλλιού.

Για τη Ντνίπρο είπε: «Βγάλαμε έξω μια πολύ καλή ομάδα, αυτό είναι δεδομένο, αν της δώσεις λίγο χώρο, αν κάνεις λίγα λάθη, αν δεν είσαι πιεστικός στην άμυνα μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Ήταν πολύπλοκο παιχνίδι, είναι καλό που τελείωσε όπως θέλαμε και είμαστε στην επόμενη φάση».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.090 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τον Αλαφούζο: «Δεν θα μπορούσε να είναι σημαντική η σημερινή ημέρα χωρίς τον αυτό κόσμο που αναγνώριζε την προσπάθεια και γεμίζει το γήπεδο εδώ και 1.5 χρόνο σχεδόν κάθε εβδομάδα, τους παίκτες μου που κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία δύο χρόνια και φυσικά στη διοίκηση και τον κύριο Αλαφούζο που αυτά τα δύο χρόνια μας έχει βοηθήσει από όλες τις απόψεις και όταν ήταν δύσκολα και τώρα για να είναι ο Παναθηναϊκός εκεί που είναι σήμερα και να έχει τις ελπίδες να κυνηγήσει κάτι περισσότερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.