ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο αμυντικός χαφ και δεξιός μπακ

Οι επόμενες κινήσεις για τον Παναθηναϊκού, αφού ολοκληρωθεί του στόπερ.

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο αμυντικός χαφ και δεξιός μπακ

Οι “πράσινοι” βρίσκονται στην τελική ευθεία για να κλείσουν την τετράδα στην άμυνα με την απόκτηση του Τέιλορ Μπράουν που αποτελεί τον εκλεκτό. Οι συζητήσεις με την Τρουά για τον 26χρονο διεθνή Αμερικανό είναι προχωρημένες και είναι θέμα ωρών να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να κλείσει μια ακόμη εκκρεμότητα για τους “πράσινους”.

Από εκεί και πέρα κι ενώ το μυαλό θα είναι αποκλειστικά στραμμένο στα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ, αλλά ταυτόχρονα θα γίνεται και ο περαιτέρω μεταγραφικός σχεδιασμός που θα αφορά, αν δεν αλλάξει κάτι, δυο κινήσεις.

Η απόφαση έχει παρθεί: Οι “πράσινοι” πέρα από τη μεταγραφή δεξιού μπακ θα κινηθούν και για την απόκτηση ενός ακόμη “εξαριού” που θα δώσει επιπλέον ποιότητα, αλλά και νέα εξτρά χαρακτηριστικά (ταχύτητα, δύναμη) στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.551 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Ρούμπεν, Ζέκα, Τσόκαϊ, αλλά θα αποκτηθεί κι άλλος αμυντικός μέσος για να ανεβάσει τη γραμμή του κέντρου της ομάδας και τη θέση στο “6”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.