ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Οριστικό: Αυτό αποφασίστηκε για το μέλλον του Νίκου Παππά

Αλλαγή σχεδίων...

Οριστικό: Αυτό αποφασίστηκε για το μέλλον του Νίκου Παππά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εσωτερικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ για την τελική επιλογή του υποψηφίου, που θα στηρίξει στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και πιο συγκεκριμένα στον Δήμο Αθηναίων.

Η κατάσταση στην Κουμουνδούρου είναι αρκετά διαφορετική με την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του κόμματος, γεγονός που φάνηκε και στις συζητήσεις για τους υποψήφιους/ες για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό
“Ποιός, ποιός; ΑΥΤΟΣ”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό 3.038 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.