ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ανακούφιση του Γιοβάνοβιτς και οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση του Παναθηναϊκού (Vid)

Με ένα βίντεο διάρκειας επτά λεπτών, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δείχνει όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από τη μεγάλη βραδιά και την πρόκριση επί της Ντνίπρο.

Η ανακούφιση του Γιοβάνοβιτς και οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση του Παναθηναϊκού (Vid)

Mια ονειρεμένη βραδιά ήταν αυτή της 1ης Αυγούστου για τον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” εξασφάλισαν την είσοδο τους σε ευρωπαϊκούς ομίλους μετά από επτά χρόνια, αλλά και την πρόκριση τους επί της Ντνίπρο μετά το 2-2 στη Λεωφόρο και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Μαρσέιγ.

Δείτε το κλίμα από την “καυτή” Λεωφόρο, τις αντιδράσεις στις χαμένες ευκαιρίες και τα γκολ, την ανακούφιση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών μπροστά από την “πράσινη” κερκίδα.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.358 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε την παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.